2017. február 28.  Elemér-Deviza: 
EUR/HUF 310,45 CHF/HUF 289,1
Ingatlankereső és lakberendezési magazin
Összesen: 41056 ingatlanhirdetés
/ KEZDŐLAP / INGATLANKERESŐ / LAKBERENDEZÉS / ÖTLETHÁZ / HÁZ KÖRÜL / BEJELENTKEZÉS
E-mail cím: Jelszó: Elfelejtett jelszó  
Kellemes helyiségek a tető alatt
2010. március 08. - Lakberendezés
A tetőtér a meglepetések birodalma, meglepő, mi mindent tud a tapasztalt építész a tetőtérben megvalósítani. Ahol korábban a régi háztartási eszközöket, a régi elfeledett dolgokat dobozokban és bőröndökben tároltuk, most tágas, világos teret, kényelmes lakókörnyezetet teremtettünk, kiváló minőséget alkottunk. Egy olyan helyet a ferde tetősíkok alatt, ahol maradéktalanul jól érezhetjük magunkat.
A felhasznált anyagokkal, azok felületével, színével és stílusával a tetőteret személyes elképzeléseinknek és kívánalmainknak megfelelően alakíthatjuk.

Egészen más hatást érhetünk el abban a tetőtérben, ahol a fa természetes felülete az uralkodó, mint abban, ahol a falak és a bútorok fehérek, optikailag visszafogottak. A belsőépítészek kedvelt anyagából, magából a fából is széles skála áll rendelkezésre a világostól a sötét árnyalatig. A helyiség hangulata a rusztikustól az igényes, vidéki hangulatig terjedhet. Nagyvonalú hatást érünk el, ha a fedélszék alatti teljes területet lakásunk részévé tesszük. A hatást tovább fokozhatjuk, ha a teljes oromfalat üvegfelületből építjük.

A világos színek és praktikus bútorok kissé hűvössé teszik a teret. A gondosan kiválasztott bútorok elegáns hatást eredményeznek: gyakorlatilag nincs olyan hangulat, melyet a megfelelően kiválasztott darabokkal ne lehetne megvalósítani.

Ne sajnáljuk az időt arra, hogy fellapozzuk a szakfolyóiratokat és -könyveket, hasznos ötletekre bukkanhatunk.

Keressük fel az építész, barátaink és ismerőseink által ajánlott kész beépítéseket, alaposan tanulmányozzuk a szaküzletekben rendelkezésre álló anyagokat és azok hatásait.

A tetőtér-beépítést csak lépésről-lépésre lehet megvalósítani. Ha az alapterület szűkös vagy a alaprajz nem megfelelő, akkor a beépíteni kívánt területtel spórolva kell bánnunk. Más a helyzet, ha a lakás méretei lehetővé teszik számukra, hogy a tetőretet a lakás teljes értékű részeként alakítsuk ki. Ebben az esetben pihenőhelyet, dolgozószobát, háztartási helyiséget, fitnessztermet, gyerekszobát, játszószobát, hobbiszobát, bárt, vagy vendégszobát alakíthatunk ki, hogy csak néhány lehetőséget említsünk.
 
 
A színekkel otthonossá tehetjük a helyiségeket Vendég-WC kialakítása
 
 
/ Kapcsolódó cikkek
Egy futurisztikus fekete-fehér lakás
Azon olvasóinknak ajánljuk az alábbi képsoron szereplő lakás bemutatását, kik kedvelik a modern, futurisztikus elképzeléseket és megvalósításokat, akik valamilyen kapcsolatot ápolnak a sci-fi világával.
 
 
A Riverside Múzeum Skóciából
A Glasgow-i Riverside Múzeum idén nyitotta meg kapuit a nézőközönség előtt és már több mint félmillió látogató tette tiszteletét az azóta szervezett kiállításokon.
 
/ További cikkek
Raktárból felújított apartman Barcelonából
Futurisztikus lakás Nagoya-ból
Svédország legkisebb otthona
Musashisakai ház: lenyűgöző otthon két szinten
Álomlakás kosarasoknak
Brentwood rezidencia: káprázatos építészeti megoldás
Fekete-fehér ház: tökéletes luxus Szingapúrban
Canyon Point rezidencia: hegyi luxus mesés környezetben
Egyedi megosztású terek az AiRNB-től
Erdei menedék Svédországban Petra Gipp építésztől
 
Erkély- és teraszkertészet
Zöld oázissá varázsolható a legkisebb erkély is. Csak néhány, virággal dúsan beültetett tartóedény kell hozá. Rosszul kiválasztott kerti elemekkel és elhanyagolt növényekkel azonban a legnagyobb kert is csupán kopár földdarab. A szépen megtervezett és gondosan ápolt kert minden évszakban szemet gyönyörködtető látvány. A kötelező hét végi fűnyírás kora leáldozott.
 
David Rasmussen gyűjteménye
Az Építészeti Digest Otthon kiállításon mutatta be legújabb gyűjteményét David Rasmussen.
 
Tavaszi friss hajtások
A magvakból házilag nevelt növények bővelkednek vitaminokban, ásványi anyagokban. Sokféle enzimet, mikroelemet, sőt teljes értékű fehérjét is tartalmaznak.
 
Az ültetés alapszabályai
A megépített kert mindaddig befejezetlen, amíg a növényeket ki nem ültetjük. Különböző tényezőktől függ, hogy mennyi és milyen növényt választunk, és azokat miképpen csoportosítjuk.
 
James Uren munkái
James Uren egy fiatal és rendkívüli tehetségekkel megáldott amerikai tervező, akinek a munkái rendkívül ígéretesek.
 
Branca gyűjtemény
Milánóban mutatta be Branca névre keresztelt legújabb gyűjteményét Marco Sausa Santos.
 
Modern környezet
Térelválasztóval alakított ki igényes lakóteret Céline Merhand és Anais Morel francia tervező.
 
Őszi teendők
A kiskertben a téli zimankó beállta előtt megszaporodnak a teendők. Segítségül egy listát készítettünk, hogy ne feledkezzenek meg semmi fontosról.
 
Hirdetéskezelés, infók
Hirdetésfeladás
Hirdetés kiemelés
Notesz
Szerződés-minták
hirdetés
Női napozó
Szívderítő trükkök, hogy megszeresd a novembert
Ezernyi örömöt tartogat az ősz, nem érdemes hát szomorkodni.
Akciós termékek
MTD SMART BC 33 benzines fűkasza + 15 m damil
34 990 Ft
Legolvasottabb cikkek
Szavazás
hirdetés
 
 
 
 
© 2006-2016 Network.hu Kft.  I  Médiaajánlat  I  Kapcsolat  I  Adatkezelés  I  Felhasználási feltételek
 
LEGGYAKORIBB KERESÉSEK
 
eladó ingatlan Budapest eladó ingatlan Debrecen eladó ingatlan Miskolc eladó ingatlan Szeged eladó ingatlan Pécs eladó ingatlan Győr
eladó ingatlan Pest megye eladó ingatlan Dunaújváros eladó ingatlan Eger eladó ingatlan Veszprém eladó ingatlan Békéscsaba eladó ingatlan Tatabánya
eladó ingatlan Szolnok eladó ingatlan Székesfehérvár eladó ingatlan Kecskemét eladó ingatlan Nyíregyháza eladó ingatlan Szombathely eladó ingatlan Siófok
 
Ingatlanlista megye és település szerintTémalista
 vissza az oldal tetejére