2018. április 24.  György-Deviza: 
EUR/HUF 310,45 CHF/HUF 289,1
Ingatlankereső és lakberendezési magazin
Összesen: 20626 ingatlanhirdetés
/ KEZDŐLAP / INGATLANKERESŐ / LAKBERENDEZÉS / ÖTLETHÁZ / HÁZ KÖRÜL / BEJELENTKEZÉS
E-mail cím: Jelszó: Elfelejtett jelszó  
Kellemes helyiségek a tető alatt
2010. március 08. - Lakberendezés
A tetőtér a meglepetések birodalma, meglepő, mi mindent tud a tapasztalt építész a tetőtérben megvalósítani. Ahol korábban a régi háztartási eszközöket, a régi elfeledett dolgokat dobozokban és bőröndökben tároltuk, most tágas, világos teret, kényelmes lakókörnyezetet teremtettünk, kiváló minőséget alkottunk. Egy olyan helyet a ferde tetősíkok alatt, ahol maradéktalanul jól érezhetjük magunkat.
A felhasznált anyagokkal, azok felületével, színével és stílusával a tetőteret személyes elképzeléseinknek és kívánalmainknak megfelelően alakíthatjuk.

Egészen más hatást érhetünk el abban a tetőtérben, ahol a fa természetes felülete az uralkodó, mint abban, ahol a falak és a bútorok fehérek, optikailag visszafogottak. A belsőépítészek kedvelt anyagából, magából a fából is széles skála áll rendelkezésre a világostól a sötét árnyalatig. A helyiség hangulata a rusztikustól az igényes, vidéki hangulatig terjedhet. Nagyvonalú hatást érünk el, ha a fedélszék alatti teljes területet lakásunk részévé tesszük. A hatást tovább fokozhatjuk, ha a teljes oromfalat üvegfelületből építjük.

A világos színek és praktikus bútorok kissé hűvössé teszik a teret. A gondosan kiválasztott bútorok elegáns hatást eredményeznek: gyakorlatilag nincs olyan hangulat, melyet a megfelelően kiválasztott darabokkal ne lehetne megvalósítani.

Ne sajnáljuk az időt arra, hogy fellapozzuk a szakfolyóiratokat és -könyveket, hasznos ötletekre bukkanhatunk.

Keressük fel az építész, barátaink és ismerőseink által ajánlott kész beépítéseket, alaposan tanulmányozzuk a szaküzletekben rendelkezésre álló anyagokat és azok hatásait.

A tetőtér-beépítést csak lépésről-lépésre lehet megvalósítani. Ha az alapterület szűkös vagy a alaprajz nem megfelelő, akkor a beépíteni kívánt területtel spórolva kell bánnunk. Más a helyzet, ha a lakás méretei lehetővé teszik számukra, hogy a tetőretet a lakás teljes értékű részeként alakítsuk ki. Ebben az esetben pihenőhelyet, dolgozószobát, háztartási helyiséget, fitnessztermet, gyerekszobát, játszószobát, hobbiszobát, bárt, vagy vendégszobát alakíthatunk ki, hogy csak néhány lehetőséget említsünk.
 
 
A színekkel otthonossá tehetjük a helyiségeket Vendég-WC kialakítása
 
 
/ Kapcsolódó cikkek
Különleges villa Hollandiából
A képeken szereplő villa elsősorban ökológiai, másodsorban takarékosság szempontjából különleges, hiszen napjainkban egyre nagyobb teret kap a racionális életfilozófia, amely a lakókörnyezet kialakításában is kiteljesedni látszik.
 
 
Meghitt kis zugok
Azokban a kis alapterületű lakásokban is törekedni kell a nyugodt alvás biztosítására, ahol nincs mód hálószoba kialakítására. Kapjon önálló arculatot az eltakarható hálózug is.
 
/ További cikkek
A Lincoln rezidencia
A jövő szállodája Jordániából: Wadi Rum
Úti cél: Poseidon Víz alatti Világa
Moduláris modern ház
Luxuslakás egy félreeső helyen
F-Fehér ház Japánban
A "Veth Villa" Hollandiából
"The Shorter" rezidencia a Pb Elemental Architecture-től
A "szivárvány ház" Londonból
Mini ház 2.0
 
Mindennapi bútorok, tárgyak a Sputnik Design stúdiótól
A Valencia-alapú multidiszciplináris design stúdió Majo Fernández, Maria de la O Reyna, Maria Salar és Borja Sépulcre munkáit mutatta be legújabb Habitat Valencia Fair nevű kollekciójában.
 
Háztartási mini seprű és hozzá tartozó lapát
Az alábbi konyhai felszerelési kollekció darabjait a lengyel Jan Kochanski tervezte.
 
Őszi teendők
A kiskertben a téli zimankó beállta előtt megszaporodnak a teendők. Segítségül egy listát készítettünk, hogy ne feledkezzenek meg semmi fontosról.
 
Fonal váza Aurélie Richard
A francia dizájner Aurélie Richard egyszerű faelemeket kötött össze fonallal, középen egy üveg vázával.
 
Asztali lámpa Bongo-tól
Asztali lámpájának fa borítású fénytestét úgy tervezték, hogy 360 fokban elforgatható legyen.
 
Kiskertek ősszel: munkás napok
Az ősz a betakarítás és a következő év előkészítése a konyha- és virágoskertekben. Néhány tipp a hasznos munkához.
 
Elérkezett az idő a szobanövényeink átültetésére
A tavasz a szobanövények életében is nagy változást jelent. Az egész télen át szobában tartott virágokat, növényeket próbára tette a fűtött helyiségek száraz levegője, a házipor, és az esetleges dohányfüst. Emiatt az érzékenyebbek alsó levelei megbarnulnak, megsárgulnak vagy lehullanak.
 
Doboz lámpa Josep Lluís Xuclá-tól
Kültéri világítás ötletesen kialakított doboz lámpával.
 
Hirdetéskezelés, infók
Hirdetésfeladás
Hirdetés kiemelés
Notesz
Szerződés-minták
hirdetés
Női napozó
A legkisebbek szűrővizsgálata
Mi is az a szűrővizsgálat, és miért van szükség rá? Most induló sorozatunkban elsőként az újszülöttek vizsgálatairól olvashatnak.
Akciós termékek
Hecht Fűnyíró damil (10104030), 3 mm x 40 m
2 190 Ft
Legolvasottabb cikkek
Szavazás
hirdetés
 
 
 
 
© 2006-2017  I  Kapcsolat  I  Adatkezelés  I  Felhasználási feltételek
 
LEGGYAKORIBB KERESÉSEK
 
eladó ingatlan Budapest eladó ingatlan Debrecen eladó ingatlan Miskolc eladó ingatlan Szeged eladó ingatlan Pécs eladó ingatlan Győr
eladó ingatlan Pest megye eladó ingatlan Dunaújváros eladó ingatlan Eger eladó ingatlan Veszprém eladó ingatlan Békéscsaba eladó ingatlan Tatabánya
eladó ingatlan Szolnok eladó ingatlan Székesfehérvár eladó ingatlan Kecskemét eladó ingatlan Nyíregyháza eladó ingatlan Szombathely eladó ingatlan Siófok
 
Ingatlanlista megye és település szerintTémalista
 vissza az oldal tetejére